Tuesday, December 18, 2012

Aké hodinky vám pristanú?



Aké hodinky vám pristanú?

Túto otázku si určite kladú mnohé mladé dámy a aj páni. Nekonečné množstvo značiek v rôznej kvalite vám dá zabrať. Ale pri výbere je dôležité mať na pamäti, chirurgicka ocel na aký účel majú hodinky slúžiť. Je viac než jasné, že v súčasnej modernej dobe hodinky už nie sú iba prístrojom merania času. Stal sa z nich módny doplnok, v niektorých prípadoch môžme hovoriť priam o skvostných šperkoch. Mladí ľudia sa vždy radi ukážu s niečim výnimočným, zasnubne prstene ,preto sa značka GUESS stala takou populárnou. Hodinky Guess sú známe vo svete dizajnu práve svojimi nekonvenčne originálnymi modelmi so Swarovski kryštáľmi a výrazne väčším tvarom hodiniek. V tomto prípade ich kľudne môžme nazvať aj show-off hodinky. Nikto ich na vašej ruke nemá šancu prehliadnuť. To boli hodinky Guess.


Ale ak je niekto podnikateľom, určite siahne po inej značke a nemusia to byť iba Rolexky. Naramky priatelstva Vo svete biznisu sú veľmi známe hodinky Emporio Armani od známeho módneho návrhára Giorgio Armani. Sú mimoriadne elegantné a ich vypracovanie je prejavom tej najlepšej kvality. Od hodiniek klasických, cez diamantové, chronografové až po mechanické, pri tejto značke sa naozaj dá vybrať. O ich nositeľovi sa dá potom skonštatovať, že má skvelý vkus a štýl. Sú od niekoľko stoviek eur až po úplne jedinečné kúsky so švajčiarskym mechanizmom. Ak kupujete Armani hodinky, je dôležité si uvedomiť, že na trhu v dnešnej dobe existuje veľa napodobenín, preto sa treba rozhodnúť správne. Každé hodinky by mali mať dva roky záruku od výrobcu a určite by mali byť s Certifikátom Autenticity. Značku Armani obľubujú aj niektoré celebrity ako Kaká alebo Ronaldo... A ak hovoríme o značke Emporio Armani, nedá sa nespomenúť ich fantastické šperky. Emporio Armani šperky sú priam dokonalé. Čokoľvek si oblečiete, šperk Emporio Armani z vás urobí hviezdu večernej párty. Dodá vášmu imidžu ten správny
šmrnc. Je úžasné pozorovať, ako strieborný náramok, prívesok alebo značkové náušnice dokážu zmeniť imidž nositeľa za pár sekúnd.

A keď hovoríme o tom ako hodinky a šperky vravia o vkuse a štýle ich nositeľa, nedá nám nespomenúť napríklad aj značku Diesel. Hodinky Diesel vieme zasnubne prstene rozoznať už na prvý pohľad. Hneď ako ich človek zbadá, hovoria - sme iba pre tých najodvážnejších. A naozaj je to tak. Nie každý si ich dá na ruku. Značka Diesel má svojrázny dizajn, ktorý je dosť odlišný od klasického ponímania hodiniek. Ale ak ich raz niekto naozaj vyskúša, iba ťažko by sa s touto značkou lúčil. Je to čosi, čo vraví za svojho nositeľa o výnimočnosti a jedinečnosti.To isté platí aj pre Diesel šperky. Skúste si niekedy len tak obliecť starý kabát. Nič zvláštne, však? Iba vy a ešte k tomu v starom kabáte. Ale dajte si na krk Diesel prívesok a už budete trendoví. Tento detail zmení váš štýl na štýl IN.
A nesmieme zabudnúť ani na veľmi známu dizajnérku Donna Karan New York. Pri jej nadčasových dizajnoch sa menia dámske hodinky DKNY na naozajstný šperk. Veľmi veľa vo svojich návrhoch používa kryštáľ a hodinky už nie sú iba na určovanie času, ale stal sa z nich doplnok pre každú príležitosť a pristanú každej ruke. Tak neváhajte a vyskúšajte si niektorú zo spomínaných značiek a určite si nájdete tie pravé pre seba.

No comments:

Post a Comment